Uncategorized

Latvijas skolu reitings 2017./2018.

2018. gada 29. augustā Rīgas pilī notika Ata Kronvalda fonda konkursa “Lielā pūce” balvu pasniegšanas ceremonija, uz kuru devās Rīgas Doma kora skolas dibinātājs Jānis Erenštreits un skolotāja Vita Kreicberga.

Pasākumā, uzrunājot klātesošos, Valsts prezidents pateicās pedagogiem par viņu nozīmīgo darbu skolēnu izglītošanā. “Ikvienam novēlu izvirzīt sev mērķi un par spīti iespējamajām neveiksmēm, turpināt iesākto. Skolēnus aicinu skolā pavadīto laiku izmantot sevis izglītošanā, jo Latvijai ir vajadzīgi zinoši un prasmīgi jaunieši. Savukārt skolotājiem novēlu, lai nekad neapsīkst jūsu sirdsdegsme izglītot un nodot zināšanas jaunākām paaudzēm, kā arī vēlme sevi pilnveidot, lai vienmēr būtu par soli priekšā jauniešiem,” novēlēja Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Latvijas skolu reitingā darbā ar talantīgiem skolēniem Rīgas Doma kora skola ieguvusi 3. vietu Mazo skolu grupā par sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs un zinātniski pētnieciskajos konkursos 2017./2018. mācību gadā! Sveicam pedagogus un audzēkņus par ieguldīto darbu!

Plašāka informācija par konkursa rezultātiem